Oversett tekst øyeblikkelig med bransjeledende, sikker teknologi


Oversett innholdet ditt raskt og enkelt ved hjelp av vårt maskinoversettingsverktøy som tilfredsstiller selv de strengeste sikkerhetsstandardene.

Book en demo

Sikre dataene dine

Maskinoversetting er en oversettelse som utføres av en datamaskin uten menneskelig innblanding. Til tross for at maskinoversettelse (MT) har blitt svært populært de seneste årene, er det slik at gratis MT-verktøy lagrer og behandler de konfidensielle dataene dine, noe som kan være i strid med organisasjonens IT-sikkerhetsregler. Med Semantix Secure MT har vi løst dette problemet ved å lagre dataene dine i et lukket system som aldri eksponeres offentlig.

sack

Ubegrenset kapasitet

Uansett hvor mye innhold du må oversette, håndterer Secure MT alle behov.

tachometer

Rask leveringstid

Oversett innholdet ditt med nærmest øyeblikkelige resultater.

user secret

Høy sikkerhet

Dataene dine krypteres og sendes sikkert – ingen filer lagres i systemet.

Kostnadseffektivt, raskt og sikkert

Den største årsaken til eventuelle sikkerhetsbrudd er at de fleste bedrifter ikke gir medarbeiderne sine et sikkert alternativ. Med Semantix Secure Machine Translation har medarbeiderne tilgang til en sikker tjeneste for profesjonell bruk, som garanterer at oversettelsene utføres i et lukket system via kryptert overføring (via SSL). I tillegg til å unngå sikkerhetsbrudd, er sikker maskinoversettelse en kostnadseffektiv og tidsbesparende måte å oversette på.

Slik fungerer det

Logg på hvor som helst

Bruk det enkle nettbaserte grensesnittet til å logge på fra en hvilken som helst datamaskin innenfor organisasjonen.

 

Oversett hele filer

Slutt på tidkrevende kopier og lim inn. Med Secure MT kan du oversette hele filer, samtidig som du beholder formateringen til originaldokumentet.

Tilpasset dine behov

For å optimalisere kvaliteten og nøyaktigheten til det maskinoversatte innholdet, kan vi hjelpe deg med å opprette en tilpasset maskinoversettingsmotor som er tilpasset din bransje eller fagområde.

En kostnadseffektiv, enkel løsning

Start oversettelsen umiddelbart med Secure MTs nettbaserte grensesnitt. Med vår skalerbare løsning belastes du en lav månedlig avgift basert på antall brukere. Og hvis du skulle trenge hjelp, er kundeservice alltid tilgjengelig (og selvfølgelig inkludert i månedsavgiften).

Enkelt å konfigurere, enkelt å bruke

Innledende møte

Når du kontakter oss, avtaler vi et møte med deg for å diskutere behovene dine.

Demonstrasjon av produktet

Hvis det er ønskelig, gir vi en full demonstrasjon av Secure MT.

Prøveperiode

Du kan få en prøveperiode, slik at du og dine ansatte blir vant til å bruke verktøyet.

Kom i gang

Begynne å bruke Secure MT i organisasjonen ved å registrere deg og logge på – enklere kan det ikke bli!

Kontinuerlig support

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det.

Når du bør bruke Semantix Secure Machine Translation

Secure MT er den perfekte løsningen når du må ha raske resultater for å få en grunnleggende forståelse av brukerhåndbøker, e-poster, nettinnhold, oppdateringer på sosiale medier og annet innhold skrevet på et annet språk. Enda viktigere er det at Secure MT også holder konfidensielt innhold unna offentligheten.

Forbedre oversettelsene dine

chart line

Trained Machine Translation

Forbedre kvaliteten til Secure MT ved å mate den med innhold som gjelder din organisasjon eller bransje. Dette gjør det mulig å «trene» maskinen, noe som fører til mer tilpassede og naturlige oversettelser.

user check

Legg til et menneske for bedre resultater

Når du må sikre at innhold som for eksempel juridisk bindende tilbud og teknisk dokumentasjon er korrekt, kan en av våre profesjonelle oversettere etterredigere det maskinoversatte innholdet for beste mulige resultat.

Hvorfor sikker maskinoversetting er viktig

  • Det blir stadig mer utfordrende å etterleve datasikkerhetskrav. Ved å oversette innholdet sikkert i et system som Semantix Secure MT, er det en ting mindre å bekymre seg om.

  • Med et stadig økende informasjonsvolum som genereres av bedrifter over hele verden, hjelper maskinoversetting deg med å holde tritt med ditt eget språk – og med Secure MT – kan du gjøre det sikkert.

Interessert? Book en demo i dag!