Ta innholdet ditt til neste nivå


Med Copernicus kan du samle, oversette, administrere og dele flerspråklig innhold.

Book en demo

Vi presenterer fremtiden for håndtering av flerspråklig innhold


Sikre korrekt og konsekvent bruk av organisasjonens flerspråklige innhold for alle interessenter – innenfor og utenfor organisasjonen. Idéen er å få korrekt, godkjent flerspråklig innhold til der det er behov for det – alt fra ett sted!

Brukervennlig


Velg språk, skriv inn et ord og trykk på Søk. Det er så enkelt at det blir vanskelig å ikke bruke det.

Koble til med API


API-tilkoblingen gjør det enkelt å samle, dele og publisere flerspråklig innhold i andre systemer.

Kan trygt brukes


Du kan trygt bruke det nyeste flerspråklige innholdet i trygg forvissning om at de lokale avdelingene har godkjent dem.

Slik fungerer det

Ta kontroll over det flerspråklige innholdet ditt


Finner du ikke den siste versjonen av bedriftens terminologi eller produktbeskrivelser fordi de er lagret i Excel et eller annet sted? Ikke sikker på om de er de siste, godkjente versjonene? Høres dette kjent ut? Copernicus eliminerer det problemet og holder alt på ett sted – et reelt styringssystem fra én enkelt kilde. Få de nyeste versjonene, se etter endringer, se status for godkjenning, konfidensialitetsnivåer og mye mer – på tvers av markeder og språk.

Beskytt verdiene


Bestem hvilket flerspråklig innhold som bør og kan deles med interessenter. Brukeradministrasjon, integrasjon med Active Directory og konfidensialitetsverktøy gjør det enkelt å bestemme hvem som kan se hva – og når. Det betyr at din neste produktlansering i flere markeder kan gjøres helt konfidensielt til du er klar til å offentliggjøre den. Ingen flere overraskelser, og ingen flere lekkasjer.

Oversett det, og godkjenn det


Klikk for å starte oversettelsen. Ferdige oversettelser sendes tilbake til Copernicus, der de lokale avdelingene godkjenner dem på sitt eget språk. Nå er de offisielle, og andre interessenter i organisasjonen kan trygt bruke dem i alle kanaler, for eksempel på nettstedet, i sosiale medier, i trykksaker og i nettbutikken.

Det er enkelt å komme i gang, og enkelt å bruke

Innledende møte

Når du kontakter oss, avtaler vi et møte med deg for å diskutere behovene dine.

Konfigurere din Copernicus

Etter det innledende møtet konfigurerer vi Copernicus med feltene og kategoriene dere trenger. Vi hjelper dere med å sette opp API-integrasjoner, og med å importere data.

Teste oppsettet

Du tester hele oppsettet, inkludert kategorier, felt, brukertillatelser og konfidensialitet.

Brukeropplæring

Vi hjelper deg med å lære opp medarbeiderne og andre interessenter, basert på deres rolle i Copernicus.

Kontinuerlig support

Både kundeservice og teknisk brukerstøtte står klare til å svare på spørsmål, starte en oversettelse og bistå med ekstra API-integrasjon eller andre funksjoner.

Fjerde generasjons verktøy for håndtering av flere språk


Det er viktig for deg å håndtere flerspråklig innhold for å sikre global vekst, og derfor arbeider vi kontinuerlig for å sikre at din opplevelse blir best mulig. Med mange tiårs erfaring fra språkbransjen, og basert på tilbakemeldinger fra brukere, er fjerde generasjons Copernicus en kulminasjon av alt vi har lært oss. Dette er et helt unikt verktøy for håndtering av flerspråklig innhold.

Hvorfor er håndtering av flerspråklig innhold så viktig?

  • Du kan styrke markedskommunikasjonen din ved å bruke terminologi, produktnavn og innhold som har blitt godkjent for det aktuelle markedet – og på det aktuelle språket.

  • Reduser administrasjonskostnader og kostnader for lagring av flerspråklig data i flere systemer.

  • Minimer tiden til markedet ved å integrere arbeidsflyten for oversettelser direkte i prosessene for innholdshåndtering.

  • Få strømlinjeformet håndtering av brukere og konfidensialitet ved hjelp av selskapets eksisterende Active Directory-protokoller.

Interessert? Book en demo i dag!