Regler og vilkår

Semantix' tilleggsprogram for Episerver

Med Semantix' tilleggsprogram, som installeres i nettpubliseringsverktøyet Episerver, har du kontroll over alle sidene på nettstedet ditt. Du kan enten kjøpe eller leie pluginen, velg det som passer best for din bedrift eller organisasjon.

Ingen klipping og liming

Med noen knappetrykk kan du eksportere en fil til oversetting. Med like få knappetrykk legges det oversatte materialet inn i systemet når sidene er oversatte.

Nettstedet og Google

Et oversatt nettsted rangeres høyere i Googles søkeresultat. I tillegg vises det i Googles søkeresultat i de landene der språket snakkes.

Kjøp Semantix' tilleggsprogram for Episerver

Hvis du heller vil eie plugin-programmet, kan du kjøpe det med det samme. Er du usikker på hvordan det passer inn i ditt Episerver-miljø? Vi hjelper selvsagt til med å demonstrere funksjonene, og vi kan også skaffe deg en demoversjon av programmet.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette.

Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem