Regler og vilkår

Kundeportal

I vår kundeportal Sesam kan du enkelt håndtere alle prosjektene dine. Her kan du overføre filer til oss, hente filer fra oss og få oversikt over prosjektene dine.

Overføre og hente filer

Når du har lastet opp filer og referansemateriale til oss, er det lett tilgjengelig for våre prosjektledere, slik at prosjektet kan komme raskt i gang. Når oversettelsene er ferdige, logger du deg på Sesam og laster ned de oversatte filene.

Prosjektoversikt

I Sesam kan du når som helst se status for oversettingsprosjektene dine. Du ser hver enkelt prosjektdel og hvilken status de har, hvem som har bestilt oversettelsen og hvilke filer som er lastet opp. Du kan laste opp flere filer, og du kan hente filene når de er ferdig oversatt.

Sikkerhet

Semantix bruker 128-biters SSL-kryptering ved overføring av filer. Vi bruker "sterke passord", det vil si at passord må bestå av minst åtte tegn og inneholde både små og store bokstaver og tall. Passord lagres trygt og forsvarlig i våre databaser, slik at uvedkommende verken kan se dem eller endre dem. Passord må byttes med jevne mellomrom.

Bestill tilgang til Sesam

Kontakt din prosjektleder for å bestille tilgang til Sesam. Du får tilsendt et engangspassord som du må endre første gang du logger deg på. Når du har endret passordet, kan du ta i bruk Sesam. Vi gjør oppmerksom på at alle kontoer i Sesam er personlige og bare skal brukes av den personen som har mottatt påloggingsinformasjonen.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem