Regler og vilkår

Skriving og dokumentasjon

Vi skriver nye tekster fra bunnen av eller bearbeider og forbedrer eksisterende tekster. Vi tilbyr målgruppeanalyse, strukturering og produksjon av hjelpesystemer for nye applikasjoner og bearbeiding av eksisterende dokumentasjon.

Nyskriving

Vi skriver dokumentasjon fra bunnen av ved å innhente informasjon og kunnskap som kunden har.

Bearbeiding

Vi kan bearbeide eksisterende innhold og sørge for at det er lettlest, språklig riktig, oversiktlig, spisset for den aktuelle målgruppen og stemmer overens med produktet.

Kvalitetssikring

Er dokumentasjonen din tilpasset målgruppen? Er brukervennlighet, struktur, format og layout bra nok? Bør den språklige kvaliteten kontrolleres før publisering? Vi hjelper deg med testing og språkvask!

Behov for en ekstra ressurs?

Har dere et internt dokumentasjonsteam med behov for ekstra ressurser i travle perioder? Våre dokumentører har god erfaring med å jobbe sammen med dokumentasjonsteam ute hos kunder i korte og lengre perioder.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem