Plugin for oversettelse av WordPress-nettsteder

Å oversette bedriftens nettsted er den mest kostnadseffektive tilnærmingen når du skal satse i et nytt land, men vi vet at det kan være utfordrende og tidkrevende å holde nettstedet oppdatert på alle språk. Ved å bruke vår enkle WordPress-plugin kan du oversette nettstedet og øke antall besøkende på kort tid.

Interessert? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Er du usikker på om du trenger en plugin? Fortsett å lese for å få mer informasjon om mulighetene du får når du velger vårt oversetterverktøy.

Slik kan du få en flerspråklig WordPress-hjemmeside

WordPress er et publiseringssystem for nettsteder som er basert på åpen kildekode. Mange millioner nettsteder er publisert i WordPress, inkludert blogger, bedriftsnettsteder og nettsteder for organisasjoner. WordPress er ikke flerspråklig i utgangspunktet, men løsningen støtter plugins – og det er der vi kommer inn i bildet. Vi tilbyr en enkel og funksjonell måte å lage flerspråklige nettsteder på. Vår plugin er en oversettelsesløsning som integreres i WordPress-plattformen din.

Den lar deg sende hele eller deler av nettstedet til oversettelse, direkte fra WordPress, med bare noen enkle klikk. Publiseringsløsningen din blir sømløst integrert i oversettelsesprosessen. Hvis du lar oss ta oss av oversettelsesprosessen, kan du frigjøre tid og samtidig spare penger.

Lag en flerspråklig hjemmeside med WPML

Semantix er offisiell WPML-partner. WPML (WordPress Multilingual) er en WordPress-kompatibel plugin som du kan bruke for å skape et flerspråklig nettsted. WPML er bransjestandarden for oversettelse av WordPress-nettsteder. Når du lager et flerspråklig nettsted med WPML, er de beste oversetterne våre bare et tastetrykk unna.

Vi tilbyr oversettelser til mer enn 170 språk. Den automatiserte prosessen gjør at du får bedre tid til å fokusere på kjernevirksomheten din. Når du velger vår WordPress-plugin, får du skalerbarhet, bekvemmelighet og stabilitet.

Bør du lage en flerspråklig WordPress-hjemmeside?

Har du allerede funnet ut at alle globale merkevarer har flerspråklige nettsteder? Hvis du har et internasjonalt publikum som ikke snakker engelsk, er det viktig at nettstedet ditt er tilgjengelig på deres eget språk. Med en flerspråklig hjemmeside eller en flerspråklig nettbutikk får du et konkurransefortrinn.

Ved hjelp av de riktige verktøyene kan du få et flerspråklig nettsted uten å måtte bruke millioner av kroner og mye tid. Med vår plugin for oversettelser får du det nettstedet bedriften din trenger – raskt, enkelt og til en fornuftig pris

Hvordan hjelper oversetter-pluginen deg?

Vanligvis kreves det mye administrasjon når man skal oversette et nettsted. Du må samle inn tekstene som skal oversettes, finne oversettere, koordinere, korrekturlese og til slutt kopiere og lime inn de oversatte tekstene på nettstedet ditt. Med WPML slipper du å ta deg av oversettelsesprosessen selv.

Når du installerer vår plugin, trenger du bare å sende teksten du vil ha oversatt, alt fra en linje til mange tusen ord om gangen, direkte fra WordPress. Når oversettelsen er ferdig, sendes filene automatisk tilbake dit de kom fra i publiseringssystemet, slik at du slipper å kopiere og lime dem inn. WPML-pluginen søker automatisk etter fullførte oversettelser, og innholdet kan enten publiseres automatisk eller manuelt av dine redaktører/administratorer. WPML reduserer administrasjonsbehovet, samtidig som løsningen gir raskere arbeidsflyt.

Hvorfor bør du investere i en profesjonell oversetter-plugin for publiseringssystemet ditt?

Trenger du et verktøy for oversettelser, men er du usikker på om du bør investere i en profesjonell plugin? Å ha en internasjonal virksomhet medfører store utfordringer, og det krever ofte at man kommuniserer på flere språk. Men det kan være krevende å holde nettstedet oppdatert på alle språkene. Det finnes enkle og gratis widgeter for oversettelse av nettsteder som du kan bruke på nettstedet ditt, men slike verktøy er aldri helt perfekte, og de kan også oppfattes som uprofesjonelle på bedriftens nettsted. 

Du kan aldri slå en profesjonell, manuell oversettelse. Ved å installere vår plugin for oversettelser er de beste oversetterne våre kun noen tastetrykk unna. Og hvis du fortsetter å utføre administrasjonen selv, får du mindre tid til å fokusere på de viktige oppgavene dine. Spar tid og penger ved å la profesjonelle gjøre jobben for deg.

Fordelene ved å bruke WPML

- Bedre oversikt over oversettelsene dine, inkludert status i sanntid

- Du får en direkte og automatisk kobling mellom WPML og Semantix

- Praktisk og kostnadseffektiv administrasjon

- Strømlinjeformet oversettelsesflyt med fleksibel administrasjon av metadata

- Oversettelser med samsvar

- Automatisk eller manuell publisering

- Standardinnstillinger som kan tilpasses

- Øk produktiviteten, og publiser mer flerspråklig innhold

- Øk avkastningen din ved å frigjøre ressurser og redusere kostnader

- Unngå feil som kan oppstå når du kopierer og limer inn tekst, overfører filer og laster opp via FTP

- Bestill oversettelser når det passer for deg

- Enkle prosedyrer for installasjon og oppdatering

- Få tilgang til de beste oversetterne uten forsinkelser

Installasjon, implementering og brukerstøtte

Semantix er offisiell WPML-partner, og all brukerstøtte leveres av WPML direkte. 

Vi hjelper kundene våre. Uansett om det gjelder implementering av våre API-løsninger/plugins, installasjon og konfigurasjon av moduler eller teknisk brukerstøtte, hjelper vi deg gjerne.