API for oversettelse av EPiServer-nettsteder

Å oversette bedriftens hjemmeside er den mest kostnadseffektive tilnærmingen når du skal utvide bedriften til nye land, men vi vet at det kan være utfordrende og tidkrevende å holde nettstedet oppdatert på alle språk. Derfor tilbyr vi Semantix AutoConnect! Ved å bruke vår enkle EPiServer-tilkobling kan du oversette nettstedet og øke antall besøkende på kort tid.

Interessert? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Er du usikker på om du trenger en plugin til ditt API? Fortsett å lese for å få mer informasjon om mulighetene du får når du velger vårt oversetterverktøy.

Oversett innhold med EPiServer-tilkobling

EPiServer er et publiseringssystem (CMS), en plattform som merkevarer bruker til å administrere og koble sammen innhold, nettbutikk og digital markedsføring. Dessverre leveres ikke EPiServer med mulighet for oversettelser, og det er der vi kommer inn i bildet. Vi tilbyr en enkel og funksjonell måte å lage flerspråklige hjemmesider på.

API-løsningen vår er en tilkobling for oversettelse av nettsteder, som integreres i EPiServer-plattformen din. Den lar deg sende hele eller deler av nettstedet til oversettelse, direkte fra EPiServer, med bare noen enkle klikk. Med AutoConnect blir publiseringsløsningen din sømløst integrert i oversettelsesprosessen. Den automatiserte prosessen gjør at du får bedre tid til å fokusere på kjernevirksomheten din.

Bør du lage en flerspråklig EPiServer-hjemmeside?


Har du allerede funnet ut at alle globale merkevarer har flerspråklige nettsteder? Hvis du har et internasjonalt publikum som ikke snakker engelsk, er det viktig at nettstedet ditt er tilgjengelig på deres eget språk. Med en flerspråklig hjemmeside eller en flerspråklig nettbutikk får du et konkurransefortrinn. Men det kan være krevende å holde nettstedet oppdatert på alle språkene. Ved hjelp av de riktige verktøyene kan du få et flerspråklig nettsted uten å måtte bruke millioner av kroner og mye tid.

Med vår EPiServer-tilkobling kan du få det nettstedet bedriften din trenger – raskt, enkelt og til en fornuftig pris. Du kan holde innholdet oppdatert på så mange språk du ønsker, og du får tilgang til alle de beste oversetterne våre – de er bare et tastetrykk unna. Vi tilbyr oversettelser til mer enn 170 språk.

Hvorfor bør du investere i en profesjonell oversettelsestilkobling for publiseringsløsningen din?

Trenger du et verktøy for oversettelser, men er du usikker på om du bør investere i en profesjonell API-løsning? Til syvende og sist handler det om en verdivurdering: 1. Vil du at de som besøker nettstedet ditt, skal forstå budskapet ditt og hva du selger? 2. Ønsker du å bygge en sterk merkevare og bli oppfattet som troverdig?

Hvis svaret er ja, er en god oversettelse helt avgjørende. Det finnes enkle og gratis widgeter for oversettelse av nettsteder som du kan bruke på siden din, slik at de besøkende får en umiddelbar oversettelse. Men slike verktøy er aldri perfekte, og de kan oppfattes som uprofesjonelle hvis du har et nettsted for bedriften din. Undersøkelser viser at språkfeil kan skade en bedrifts anseelse, og du kan bli oppfattet som upålitelig. Du kan aldri slå en profesjonell, manuell oversettelse. Ved å implementere vårt tillegg for oversettelse av EPiServer, får du tilgang til de beste oversetterne med bare noen enkle tastetrykk, samtidig som du sparer mye tid.

Hvordan fungerer APIet for oversettelser for deg?

Hvis du allerede har et flerspråklig nettsted, vet du hvor slitsom og krevende oversettelsesprosessen er. Å skape og oppdatere innhold er en betydelig oppgave i seg selv. Hvis du i tillegg må finne oversettere, koordinere, korrekturlese og til slutt kopiere og lime inn den oversatte teksten på alle språk på nettstedet ditt, har du ikke mye tid til å fokusere på det som virkelig betyr noe – nemlig å skape godt innhold.

Hvis du investerer i en API-løsning for oversettelser, slipper du å kaste bort tid på å kopiere og lime inn tekst. Vår EPiServer-tilkobling gjør jobben for deg. Du kan sende hele eller deler av nettstedet direkte til oversetterne våre direkte fra EPiServer-grensesnittet. Når oversettelsen er ferdig, sendes filene automatisk tilbake til ønsket plassering i publiseringsløsningen din. Spar tid og penger ved å la profesjonelle gjøre jobben for deg.

Fordelene ved å bruke AutoConnect


- Bedre oversikt over oversettelsene dine, inkludert status i sanntid

- Du slipper å bruke eksterne programmer, pluginen er tilgjengelig i EPiServer

- Med AutoConnect får du en direkte og automatisk kobling mellom din EPiServer og Amesto Translations

- Praktisk og kostnadseffektiv administrasjon

- Strømlinjeformet oversettelsesflyt med fleksibel administrasjon av metadata

- Oversettelser med samsvar

- Øk produktiviteten, og publiser mer flerspråklig innhold

- Øk avkastningen din ved å frigjøre ressurser og redusere kostnader

- Unngå feil som kan oppstå når du kopierer og limer inn tekst, overfører filer og laster opp via FTP

- Bestill oversettelser når det passer for deg

- Enkle prosedyrer for installasjon og oppdatering

- Få tilgang til de beste oversetterne uten forsinkelser

 

Installasjon, implementering og brukerstøtte

Vi hjelper kundene våre. Uansett om det gjelder implementering av våre API-løsninger/plugins, installasjon og konfigurasjon av moduler eller teknisk brukerstøtte, hjelper vi deg gjerne.

Når det gjelder støtte for: EPiSever CMS og EPiServer Commerce. Pluginen oppdateres kontinuerlig til nyeste versjon av EPiServer, og det er du som har kontroll over oppdateringene.