Bransjer og teksttyper

Kundene våre kommer fra mange forskjellige bransjer. Derfor har vi erfaring slik at vi kan hjelpe deg med å nå ut med kommunikasjonen din på andre språk, uansett om det gjelder oversettelser av teknisk dokumentasjon, årsrapporter, markedsføringsmateriell, medisinsk dokumentasjon og mye mer. Nedenfor kan du lese mer om noen av bransjene og teksttypene vi har kompetanse fra.

Reklam och marknadsföring

Reklame og markedsføring

God tekst også i oversettelsene styrker budskapet ditt og varmemerkets identitet, og den bidrar også til å sikre varemerkets suksess. 

Juridik

Jus

Samarbeid med en partner som forstår hvor viktig det er å håndtere juridiske oversettelser på riktig måte.

Bank och finans

Bank og finans

Få tilgang til et omfattende nettverk av oversettere som er spesialister på bank og finans, og som bare oversetter til morsmålet sitt.

Offentlig sektor

Offentlig sektor

Dra nytte av mer enn 40 års erfaring fra arbeid med oversettelsesoppdrag for offentlig sektor. 

Medicin

Medisin og medisinsk teknologi

Medisinske oversettelser må håndteres på riktig måte, siden dette er tekster som kan redde liv. La våre oversettere, som har spesialisert seg på medisin, hjelpe deg. 


Hemsidor

Nettsteder

Når man skal selge i andre markeder, handler alt om tilgjengelighet. Derfor er det viktig å sørge for at kommunikasjonen din finnes på språket som målgruppen snakker. 

Teknik

Teknologi

La våre teknisk kvalifiserte oversettere sørge for at de tekniske oversettelsene dine blir riktig oversatt, og at det brukes riktig terminologi. 

Programvaror

Programvare

Utviklingen går i en rasende fart, og stadig flere systemer kobles sammen. La oss hjelpe deg med å sikre konsekvens i tekstene og oversettelsene i alle systemene dine.


Årsredovisning

Årsrapporter

Sørg for at det brukes riktig terminologi, og at du får tilgang til erfarne oversettere og fleksible leveringsrutiner.


Anbud

Anbud

Det er innkjøperen i det landet du kommer med anbud, som skal lese anbudet ditt. Gi bedriften din en fordel ved å oversette anbudet til det språket som brukes der. 


Maskinöversättning
Maskinoversettelse

Maskinoversettelse er en automatisk oversettelse fra ett språk til et annet. Fordelene ved maskinoversettelse er at man kan oversette store tekstmengder på veldig kort tid. Hvis du bestiller en maskinoversettelse hos oss, utføres oversettelsen i et lukket system ved hjelp av kryptert overføring.