Hva er Semantix Translation add-on for Episerver?

Etterhvert som bedriften vokser stilles det høyere krav til effektivitet i arbeidet med språkversjoner på nettstedet. Det skal gå raskt å legge til språk på nettstedet. Og hvis teksten skrives om, skal alle språkversjonene på nettstedet oppdateres. Med Semantix Translation add-on for Episerver blir arbeidet med både oppdateringer og nye språk på nettstedet mye enklere.

Hvordan fungerer Semantix Translation add-on for Episerver?

I Semantix Translation add-on for Episerver velger du hvilke sider på nettstedet som skal oversettes. Med et par klikk eksporterer du teksten på de valgte sidene til en XML-fil som du sender til Semantix for oversetting.

Når oversettingen er klar, importerer du de oversatte sidene og blokkene med et par klikk, som legger seg på riktig sted og med riktig typografi på nettstedet.

Hvor mye tid sparer Semantix Translation add-on for Episerver?

Siden du slipper å kopiere og lime inn tekstene som skal oversettes, i et tekstdokument, har du spart mye tid allerede før oversettingen. Du sparer like mye tid etter oversettingen fordi du slipper å kopiere og lime inn teksten.

Hvordan påvirker oversettinger av nettstedet rangeringen i Google-resultater?

Et oversatt nettsted rangeres høyere i Google-søkeresultater. I tillegg vises det i Google-søkeresultater i de landene der språket snakkes.

Kan jeg få en demonstrasjon av Semantix Translation add-on for Episerver?

Klikk på knappen nedenfor og fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg angående en demonstrasjon av Semantix Translation add-on for Episerver.