Semantix oversettelsesbyrå – nøkkelen til økt omsetning

Tilgjengelighet, rask kommunikasjon og lønnsom vekst. Alt dette avhenger av oversettelsen av tekstene dine. Vi vet at salget øker med 25 % når du oversetter tekstene dine til målgruppens eget språk. Vi tilbyr oversettelse av høy kvalitet med kort leveringstid til en god pris. Siden vi er Nordens største oversettelsesbyrå, har vi det største nettverket med oversettere i alle bransjer.

Fagområder

Skulle du ønske at du kunne håndtere dine oversettelser direkte i det systemet du arbeider i?

Med våre tilkoblinger kan du gjøre nettopp det. AutoConnect-koblingene er totalt integrerte i ditt CMS- eller PIM-system. De gjør det mulig for deg å håndtere oversettelser både raskere og tryggere enn noensinne, uten at du trenger å klippe og lime eller tenke på filformat. Les mer om våre tilkoblinger ved å velge systemet ditt under her.

AutoConnect Episerver

AutoConnect Paligo

AutoConnect InRiver

AutoConnect WordPress

Håndter oversetting online

Det er flere fordeler ved å håndtere oppdragene online. Det er enkelt å håndtere, du får oversikt og det er i tillegg sikrere. Fyll ut skjemaet, så sender vi deg påloggingsinformasjon til kundeportalen.

Ta kontroll over det flerspråklige innholdet ditt

Finner du ikke den siste versjonen av bedriftens terminologi eller produktbeskrivelser fordi de er lagret i Excel et eller annet sted? Ikke sikker på om de er de siste, godkjente versjonene? Høres dette kjent ut? Vårt verktøy, Copernicus, fjerner det problemet og holder alt på ett sted – et reelt styringssystem fra én enkelt kilde.

Systemet gjør det dessuten enkelt å begrense hvilket flerspråklig innhold som kan og bør deles med ulike interessenter, og starte oversettelser med bare ett klipp!