Regler og vilkår

Våre arbeidsmetoder

Hos Semantix bruker vi den nyeste teknologien for prosjekthåndtering og oversettelse, og hele virksomheten vår er kvalitetssertifisert. Vi arbeider aktivt med informasjonssikkerhet og smarte tekniske løsninger.

Prosessorientert

Våre prosessorienterte arbeidsmetoder gir oss full oversikt over alle arbeidsoppgavene som inngår i prosjektene våre, hvem som har ansvar for dem og hvilken informasjon og hvilke ressurser vi behøver. Dermed er vi sikre på at vi oppfyller kravene som våre kunder stiller til tjenestene og produktene våre.

Alle våre prosesser kontrolleres og evalueres kontinuerlig, slik at vi hele tiden kan forbedre og videreutvikle tjenestene våre ytterligere.

 

Informasjonssikkerhet

Vi håndterer daglig konfidensiell informasjon som inneholder alt fra informasjon om en enkeltpersons privatliv til informasjon om nye produkter eller tjenester som ennå ikke er lansert på markedet. Det er naturligvis svært uheldig hvis denne typen informasjon havner i feil hender. Det er vi bevisste på, og derfor arbeider vi aktivt med sikkerhet og konfidensialitet.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem