Regler og vilkår

Samfunnsansvar

Semantix' policy for ansvarsfull forretningsdrift er utviklet i samsvar med vår visjon, vår forretningsidé og våre verdier.

For å sikre en langsiktig suksess og oppnå visjonen vår har vi valgt å fokusere på følgende områder:

Leverandører

Leverandørene våre er en viktig del av virksomheten vår. Vi skaper muligheter for mange leverandører som ellers ville hatt vanskelig for å komme seg inn på arbeidsmarkedet. I samarbeidet med oss får de en fleksibel arbeidsplass.

Medarbeidere 

Vi ønsker å være en ansvarsfull arbeidsgiver. For oss betyr det å skape en arbeidsplass som fremmer mangfold og behandler alle ansatte likt, samt å oppmuntre til utvikling og til at de ansatte deltar.

Samfunn

Gjennom virksomheten vår skal vi påvirke og støtte sosial integrasjon og et mangekulturelt samfunn. Vi ønsker også å forbedre livskvaliteten for sluttkundene våre gjennom å rive språkbarrierer og muliggjøre kommunikasjon.

Miljø

Vår virksomhet innebærer ikke betydelig miljøpåvirkning. Derimot skal vi ta hensyn til miljøet i de stillingene vi oppretter og arbeide for å holde miljøpåvirkningen på et så lavt nivå som mulig.

Støtteprosjekt

Mer informasjon om hvordan Semantix støtter og bidrar.

 Støtteprosjekt

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem