Regler og vilkår

Semantix ansetter Country Manager i Finland

Semantix, som vokser kraftig i Norden, har rekruttert Kalle Toivonen som ny Country Manager for Semantix Finland Oy. Han kommer rett fra ManpowerGroup i Finland, der han har vært sjef for forretningsområdet Experis.

– Med den omfattende erfaringen Kalle har, kommer han til å kunne lede veien vår videre mot vekst i Finland. Han blir et verdifullt tilskudd til konsernledelsen, der vi setter pris på den internasjonale erfaringen han har, og den kundeorienterte innstillingen hans, sier Anders Uddfors, adm.dir. og konsernsjef i Semantix.

Kalle Toivonen har i løpet av karrieren i ManpowerGroup hatt ledende internasjonale stillinger i selskaper som Nokia, Sasken og HCL. Han har med sin salgs- og ledelsesevne stor erfaring med å lede lokale team så vel store internasjonale virksomheter.

– Det er både spennende og utfordrende for meg å begynne i stillingen som Country Manager i et hurtig ekspanderende internasjonalt selskap med en så aktuell virksomhet. Semantix' innarbeidede filosofi og verdier tiltaler meg og var noe som bidro til at jeg ble interessert i stillingen, sier Kalle Toivonen, nyansatt Country Manager i Semantix OY.

 

Kalle Toivonen tiltrer stillingen 14. mars.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem