Semantix partner i SAPs PartnerEdge-program

I september 2010 ble vi partner i SAPs PartnerEdge-program.

Vårt samarbeid med SAP går tilbake til 2003. I løpet av de siste årene har vi oversatt store volumer med programvare og dokumentasjon fra tysk og engelsk til norsk. Kvalifiseringen til SAPs PartnerEdge-program kommer som et resultat av vår fokus på kvalitet i alle ledd av oversettingsprosessen – både når det gjelder språklig kompetanse og kvalitetssikring, leveringsdyktighet og forståelse for god kundebehandling. Kvalifiseringen legger også vekt på trygg prosjektledelse, overholdelse av tidsfrister og gode og trygge driftsrutiner.

SAPs PartnerEdge-program

Høsten 2006 ble vi sertifisert oversettingspartner for SAP AG for språkkombinasjonene engelsk og tysk til norsk. Sommeren 2009 ble vi resertifisert. For å bli SAP-sertifisert har vi oppfylt følgende kriterier:

  • Vist seg som en pålitelig leverandør av kvalitetstjenester gjennom langt samarbeid med SAP Language Services (SLS) .
  • God gjennomføring av prosedyrene og prosessene til SLS.
  • Konsekvent levert oversettelser av god kvalitet.

Om SAP

SAP er verdens ledende leverandør av forretningssystemer(*), og leverer programvare og løsninger som gjør at selskaper av alle størrelser og i mer enn 25 land kan yte maksimalt. SAP har mer enn 97 000 kunder i over 120 land, og er oppført under symbolet "SAP" på flere børser, blant annet i Frankfurt og New York. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.sap.com.

(*) SAPs definisjon av forretningssystemer omfatter ressursplanlegging for selskaper, Business Intelligence og beslektet programvare.