Regler og vilkår

Kort om Semantix

Omsetning, ansatte på våre kontorer samt antall tolker, oversettere og språkkonsulenter i vårt nettverk.

Omsetning

ca. 900 millioner SEK

Ansatte

350 personer

Antall tolker, oversettere og språkkonsulenter i vårt nettverk

7 500

Kontorer

Oslo, Stavanger, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Umeå, Norrköping, Helsinki, Viby, Vejle, Copenhagen, Odense, Alicante, Valparaiso og Suzhou.

Våre eiere

Segulah, som ble grunnlagt i 1994, er et private equity-selskap som fokuserer på oppkjøp av mellomstore bedrifter i Norden. Forretningsmodellen bygger på majoritetseierskap og aktivt engasjement av bransjekyndige industrielle rådgivere. Per i dag forvalter Segulah cirka 8 milliarder kroner – hovedsakelig fra internasjonale investorer av pensjonskapital og donasjonskapital samt private familiestiftelser. Segulah er en mellomlangsiktig eier med perspektiv på å skape forandringer og varig verdi i løpet av en periode på mellom 5 og 7 år. Segulah vil at porteføljeselskaper skal øke lønnsomheten for eksempel ved å spre virksomheten og gjennom geografisk ekspansjon og anskaffelser. Segulah Advisor AB er eksklusiv investeringsrådgiver for de britiske fondene Segulah III L.P., Segulah IV L.P. og Segulah V L.P. Nettsted: www.segulah.se.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem