Regler og vilkår

Om oss

Semantix får mennesker til å forstå hverandre. Vi tilbyr løsninger innenfor oversetting, skriving, språkkurs og tolking.

Vi er Nordens største språkbedrift og nummer 15 i verden. Vår størrelse gir deg som kunde verdifulle fordeler. Vi har det største nettverket av oversettere, tolker og språkkonsulenter og kan derfor tilby den kompetansen som passer til hvert enkelt oppdrag. Vi har dessuten ressurser til å kjøpe inn og utvikle det aller nyeste innenfor teknologi.

Våre kunder finnes innenfor både privat og offentlig sektor. Noen av de bransjene og fagområdene vi spesialiserer oss på, er data og IT, produksjon og teknikk, medisin og legemidler, jus, bank og finans, reklame og media, kjøretøyer, og ikke minst olje, gass og energi.

Den siste kundeundersøkelsen vår viser at 92 % av kundene er fornøyde eller svært fornøyde med Semantix' profesjonelle og hyggelige behandling.

Vi er omtrent 300 medarbeidere fordelt på 12 kontorer i Norge, Sverige og Finland. Vårt nettverk består av ca. 7 000 profesjonelle oversettere, tolker og språkkonsulenter.

Velkommen!

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem