Regler og vilkår

Om oss

Sematix får mennesker til å forstå hverandre. Vi tilbyr løsninger innen oversetting, tolking og språkopplæring.

Vi er Nordens største språkfirma og nummer 15 i verden. Størrelsen vår gir deg som kunde verdifulle fordeler. Vi har det største nettverket av oversettere, tolker og språkkonsulenter og kan derfor tilby deg kompetanse som passer til hvert enkelt oppdrag. Vi har dessuten ressurser til å kjøpe og utvikle den nyeste teknologien.

Vi har kunder innen privat og offentlig sektor. Noen av de bransjene og fagområdene som vi spesialiserer oss på, er produksjon og teknologi, medisin og legemidler, jus, bank og finans, reklame og media, kjøretøy, energi og samfunnsinformasjon.

Den siste kundeundersøkelsen viser at 92 % av kundene er fornøyde eller svært fornøyde med den profesjonelle og hyggelige måten Semantix møter kundene på.

Vi er cirka 300 ansatte på 12 kontorer i Sverige, Finland og Norge. Vårt nettverk består av cirka 7000 profesjonelle oversettere, tolker og språkkonsulenter.

Velkommen!

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem