Juridisk oversettelse til mer enn 170 språk 

  • Over 50 års erfaring som oversettelsesbyrå

  • Profesjonelle oversettere med juridisk fagbakgrunn 

  • Vi bruker kun morsmålsbrukere

  • Høy kundetilfredshet

Ring oss på 02510  for et umiddelbart tilbud, eller fyll inn kontaktskjemaet, så tar vi kontakt så snart som mulig. 

Vi har levert juridiske oversettelser til rettsinstanser og advokatkontorer i hele Skandinavia siden slutten av 1960-tallet

Semantix har spesialisert seg på juridisk oversettelse til og fra en rekke forskjellige språk for advokatkontorer, Justisdepartementet, Finansdepartementet, KRIPOS, politidistrikter, tingretter og lagmannsretter i hele Norge.

Vi benytter statsautoriserte translatører


Alle oversettelser med juridisk innhold bør utføres av statsautoriserte translatører med juridisk kompetanse. 
Vi hjelper deg med å oversette dokumentene som krever juridisk sertifisering og stempel fra en statsautorisert translatør. Taushetsplikten er en selvfølge og er nedfelt i avtaler. 

Profesjonelle juridiske oversettere med lang erfaring

Vi har lang erfaring i å betjene en rekke advokatkontorer, departementer, direktorater, tilsyn, organisasjoner og oljeselskaper. Vi har en egen juridisk avdeling som ledes av faste og engasjerte prosjektledere med lang erfaring. De samarbeider tett med våre interne statsautoriserte translatører og et stort antall frilansoversettere. 

Juridisk erfaring

Viktige juridiske avgjørelser tas hver eneste dag på tvers av geografiske og språklige grenser. Dokumenter som skal brukes i norske rettssaler, må foreligge på norsk. Behovet for kompetente juridiske oversettere er stort. Alle oversettelser med juridisk innhold bør utføres av statsautoriserte translatører med juridisk kompetanse. Skal man kunne oversette en juridisk tekst bør man selv også kunne og skjønne innholdet i teksten man oversetter. En liten feiltolkning kan få store konsekvenser i innholdet. 

Vil du ha et godt tilbud på juridisk oversettelse?

Legg igjen kontaktinformasjonen din i skjemaet under, så kontakter vi deg med en konkurransedyktig pris på ditt oversettelsesprosjekt. Du kan også ringe oss på 02510  for et umiddelbart tilbud.