Arbeid hos Semantix

Semantix er Nordens største språkleverandør, og vi har kontorer i Norge, Danmark, Finland og Sverige. Vi er også representert i Storbritannia, Kina, Chile og Spania. Vi er rundt 450 personer som leverer oversettelser, tolking og språkopplæring til kundene våre, som finnes i alle bransjer.

Målet vårt er å skape merverdi for våre kunder, ansatte og partnere, og vi vil bli det beste språkselskapet. Her finner du menneskene og energien som trengs for å skape en bærekraftig virksomhet i fremtiden, på et globalt marked der teknologi og flerspråklige data spiller hovedrollene.

Semantix er i kraftig vekst, og de som trives best hos oss, har kunden i fokus, er løsningsorienterte og interesse for teknologien som brukes i bransjen. Passer denne beskrivelsen på deg? Besøk vår side for ledige stillinger.                                                                       

Fordeler (Norge)        

Skattefri støtte til helsetiltak. For oss er det viktig at du har det bra. Derfor gir vi alle medarbeiderne våre skattefri støtte til helsetiltak. Vi samarbeider med riksdekkende treningskjeder, slik at du får valuta for støtten din. I tillegg får du tilgang til treningsutstyr, slik at du kan trene samtidig som du utfører de spennende arbeidsoppgavene dine.

Konkurransedyktige vilkår: Dette er en selvfølge for mange, og naturligvis også for oss.

Fredagskaffe. Hver fredag feirer vi ukens prestasjoner ved å spandere kaffe og litt å bite i. En flott mulighet til å sosialisere og møte kolleger.

Et internasjonalt arbeidsmiljø. Teamene våre er internasjonale. Vi er stolte over å ha en slik bredde blant kollegene våre, der forskjellige kulturelle og nasjonale bakgrunner er representert og sammen bidrar til å skape den allsidige og varme kulturen som er Semantix.

Fire halve dager i åretSiden vi i Semantix arbeider i internasjonale team med mennesker fra forskjellige kulturer, får man selv velge hvilke fire halve dager man vil ha fri på. Det er ikke nødvendigvis slik at torsdag før påske er den beste dagen å bare jobbe halv dag på. Hos oss får du isteden muligheten til å velge fritt. Kanskje fri en fredag ettermiddag passer bedre?

Personlig utvikling

Det er viktig at du som arbeider hos oss, trives og utvikler deg. Vi er overbevist om at du når ditt fulle potensial når du selv bidrar til utviklingen din på arbeidsplassen. Her spiller den personlige dialogen mellom deg og din nærmeste leder en viktig rolle.

Som ansatt hos oss har du og lederen din medarbeidersamtale en gang i året. Da setter dere opp mål og utviklingsområder for deg. Du og lederen din har også løpende regelmessige oppfølgingssamtaler, der du får støtte og veiledning, og der dere følger opp de personlige målene dine.