Regler og vilkår

Sofia Blomkvist

Jeg har jobbet hos Semantix i noen år, først og fremst med telefontolking. Jeg formidler altså tolker daglig via telefon til hele Sverige og deler av Norge. Jeg og medarbeiderne mine formidler opp til 10 000 oppdrag i uken på alle mulige språk, og vi må daglig svare på en rekke spørsmål om språk. Ett av disse tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt mer om nå.

Innlegg av Sofia Blomkvist

Hei!

Jeg heter Sofia Blomkvist og har jobbet hos Semantix i noen år, først og fremst med telefontolking. Jeg formidler altså tolker daglig via telefon til hele Sverige og deler av Norge. Jeg og medarbeiderne mine formidler opp til 10 000 oppdrag i uken på alle mulige språk, og vi må ofte svare på spørsmål om nettopp språk. Ett av disse tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt mer om nå – kurdisk.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem