Regler og vilkår

Nils-Erik Lindström

Tidligere Senior Translation Tools Specialist

Nils-Erik har jobbet som Senior Translation Tools Specialist i Semantix. Han har mange års erfaring innen oversetningsteknikk med spesielt fokus på å effektivisere arbeidsprosessen for både kunder og oversettere. 

Innlegg av Nils-Erik Lindström

Maskinoversetting har blitt en del av hverdagen, mye takket være maskinoversettingstjenester som Google Translate. I dag har vi tilgang til et hav av forskjellige oversettingsmotorer, -tjenester og -bedrifter som tilbyr støtte for oversettingsarbeid. Maskinoversetting, eller MT (machine translation), er et fantastisk hjelpemiddel. Det gjør det mulig å forstå tekster på språk fra hele verden og lar oss (i alle fall i teorien) kommunisere med hvem som helst. Teknologien har utviklet seg med sjumilssteg, og vi ser i dag at neste generasjon kommer til å vokse opp i en verden med langt færre og mindre språkbarrierer.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem