Malin Ljungberg

Malin Ljungberg

Marketing Communications Coordinator

Med en journalistutdannelse i bagasjen har Malin jobbet innen kommunikasjon, PR og markedsføring. Hun arbeider i dag som markedskoordinator i Semantix og har først og fremst ansvar for den digitale tilstedeværelsen. Det innebærer et sterkt fokus på sosiale medier. Malin inspireres av å finne nye veier og perspektiver når det gjelder å ta seg frem i sosiale medier-jungelen. 

Innlegg av Malin Ljungberg

Visste du at det finnes et ord på portugisisk for å dra fingrene gjennom håret til en du elsker? Det er ikke så enkelt å finne et norsk ord for dette. Her er ni hjertevarmende ord fra hele verden som byr på utfordringer ved oversetting.

Har du marked og kundekrets i tysktalende land? Da vet du sikkert allerede at forretningskulturen der er helt annerledes enn i Norge. Men hvordan skal man oppføre seg? Her gir vi deg fem tips som du kan ha glede av hvis du gjør forretninger i tysktalende land.

Japan er verdens tiende største land målt i befolkningsstørrelse og har over 127 millioner innbyggere. Landet er verdens tredje største økonomi, og et av Norges største eksportmarkeder i Asia. Interessen hos norske virksomheter for å etablere seg i landet vokser stadig, men det er ikke så enkelt som en skulle tro å gjøre forretninger der.