Regler og vilkår

Elin Ward

Tidligere Head of Vendor Management

Elin Ward har arbeidet som ”Head of Translation Vendor Management” i Semantix, der hun også hadde også ansvar for internoversetterne i Sverige. Elin har jobbet i bransjen i flere år. Hun kom til oss fra ett av verdens største språkselskap i Sveits der hun hadde tilsvarende stilling. 

Innlegg av Elin Ward

Den viktigste arbeidsoppgaven for oss som jobber som leverandøransvarlige hos Semantix, er å sørge for at alle prosjektlederne våre har tilgang til oversettere med riktig profil og riktig pris til aktuelle prosjekter. Siden vi håndterer mer enn 45 000 oppdrag per år, i nesten 700 ulike språkkombinasjoner, samarbeider vi med et stort antall oversettere. Noen får oppdrag fra oss daglig, mens andre kanskje bare hører fra oss noen få ganger i året. Det kommer ofte an på hvilken språkkombinasjon og hvilke fagområder de tilbyr, og hvor ofte disse etterspørres.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem