Regler og vilkår

Christophe Eyraud

Translation Technology Solutions Expert

Christophe startet i oversettingsbransjen for mer enn 15 år siden, da som oversetter. Nå jobber han som teknisk spesialist og bidrar til å forbedre og utvikle hele oversettingsprosessen i Semantix.

Innlegg av Christophe Eyraud

Den 20. årlige konferansen til European Association of Machine Translation (EAMT) ble arrangert i Praha i slutten av mai. EAMT dekker hele spekteret av MT-interessenter, fra forskere til leverandører, og fra utviklere til etterredigererne. Rundt 100 personer deltok på konferansen, de fleste av dem var forskere og utviklere. Alle hadde en ting til felles - en lidenskapelig tilnærming til maskinoversetting.

I oversettingsbransjen er produksjonsforholdene ofte like vekslende som det britiske været: Fra et prosjekt til et annet kan det veksle mellom sol, overskyet, regn, storm og så regn igjen – alt på en og samme dag. I Semantix’ oversettingstekniske avdeling, TTS (Technical Translation Solutions), er jobben vår ganske enkelt å stabilisere og sørge for at solen skinner på alle som er involvert i alle prosjekter, så mye som mulig, hver dag, hele året.

Informasjonskapsler, Kakor, Kekse, μπισκότα, galletas, keksit, keksi, печенье, 曲奇饼, cookies

Kjært barn har mange navn. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin/telefon. Ved hjelp av disse kan vi gjøre besøket ditt på nettsiden vår enda bedre. Hvis du fortsetter å bruke siden godkjenner du dette. Her kan du lese mer om informasjonskapsler og hvordan du fjerner dem